top of page
Image by Joanna Kosinska

Jobba tillsammans med mig

Jag tar mig an uppdrag som historisk researcher, skribent, moderator och föreläsare. Du är garanterad ett noggrant och gediget arbete (med kreativ touch!) som levereras i tid. Bland mina tidigare kunder finns både privata och offentliga aktörer, till exempel museer, regioner och författare. Läs gärna om vad andra tycker.

Researcher

Jag gör vant research i historiska arkiv och äldre källor. Från utställningar på museum till bokprojekt - jag hjälper dig hitta, verifiera och sortera spännande historisk information till din verksamhet.

Moderator

Att föra samtal framåt, ställa genomtänka frågor och prata inför inför publik är min grej. Jag agerar gärna moderator när lokalhistoria, kulturarv eller släktforskning står på schemat.

Skribent

Utbildad stilsäker journalist som skriver främst om historia och vetenskap. Om du vill levandegöra historien eller förklara komplicerad forskning hjälper jag dig gärna. Kort som långt.

Föreläsare

Om du letar efter en föreläsare på teman som kvinnohistoria i Sverige, de svenska folkrörelserna eller modern släkt- och hembygdsforskning är du varmt välkommen att höra av dig.

Vad andra säger

Vad andra kunder säger

Image by Jen Theodore
johantheorin.jpg

Johan Theorin, Författare

"För ett bokprojekt ville jag hitta fakta om personer i en 1800-talssläkt från Småland och Blekinge. Jag hittade inte mycket själv, men hade turen att upptäcka Matilda Skoglöw genom hennes bok om historiska kvinnor i Karlskrona. Matilda letade fram alla uppgifter jag behövde och fler därtill."
bottom of page